Fotod on illustratiivsed.

Tugitool Flex Y 56x86x109cm

Hinnad alates

835,00

Hinnad e-poes võivad erineda hindadest tavakauplustes

Tellimisel, tarneaeg 6-10 nädalat

Tootja: Isku

Viimase 30 päeva madalaim hind: 668,00

KÜSI LISAINFOT

Ei leidnud sobivat toodet? Meie tootevalikus leidub suur hulk erinevaid kangaid, materjale jms. Täpsema info saamiseks küsige lisa.

Kirjeldus

Kirjeldus

Kas sulle pakub huvi tugitool, mis oleks multifunktsionaalne – sobilik lastetuppa, silmarõõmuks elutuppa, soovi korral isegi arvutitooliks ja sisustuselemendiks kontoris? Luba endale tutvustada mitmekülgset Flex Y tugitooli!

Asjaolu, et Flex Y tugitoolil pole käsitugesid muudab tugitooli silueti kaunilt voolujooneliseks ja lisab omapära, mistõttu on Flex Y tugitooli näol kahtlemata tegu eraldiseisva disainielemendiga igas interjööris. Flex Y tugitool pole ainult visuaalselt kaunis ja sobilik eriliiki ruumidesse, vaid see on ka ülimalt mugav tänu kõrgele seljatoele ja kuklatagusele lisatoestusele.

Tugitooli kattematerjaliks saad valida naha või tekstiili. Kattematerjalide värvivalik on väga lai! Ootame sind värvivalikuga tutvuma esinduskauplusesse või küsi pakkumist siit samast! Flex Y tugitool on Flex tugitoolide sarja ilma käsitugedeta variant. Tutvu ka nooruslikuma variandiga Flex tugitoolist!

Tugitooli mõõdud on 56x86x109 (Laius x Sügavus x Kõrgus).

Flex Y tugitool seisab stabiilsel ringjalal ning on varustatud kiikumismehhanismiga. Toote lõplik hind sõltub kattematerjali valikust.

Tule Tallinna kauplusesse järgi - TASUTA
ISKU transport 90€
Soovi korral toome tellimuse ka tuppa, teostame nii paigaldust kui pakendite äravedu. Küsi täpsemalt erinevate võimaluste ning hindade kohta meie müügiesindajatelt.


Enne tellimuse esitamist täpsusta toote saadavust ja tarneaega tellimustele. email: [email protected], tel. 6556 055