Fotod on illustratiivsed.

Päikesevari Reggio / valge

403,00

Hinnad e-poes võivad erineda hindadest tavakauplustes

Osaliselt laos, küsi saadavust!

Tootja: Brafab

Viimase 30 päeva madalaim hind: 322,40

KÜSI LISAINFOT

Ei leidnud sobivat toodet? Meie tootevalikus leidub suur hulk erinevaid kangaid, materjale jms. Täpsema info saamiseks küsige lisa.

Kirjeldus

Kirjeldus

Naudi suve suure ja kvaliteetse Reggio päikesevarju all!

Sulle meeldib, kui saad soojal ajal palju väljas olla: einestada, päevitada, lugeda. Sinu mugavuse jaoks on tähtis, et päike soojendaks, mitte ei kõrvetaks, ning et kerge vihmasabin ei tuleks meeleolu rikkuma. Siin on sulle suureks abiks mugavalt kasutatav kvaliteetne päikesevari Reggio.

Nägus päikesevari on valmistatud läbiproovitud materjalidest ja on seetõttu kauakestev. Varju konstruktsioonid on FCS sertifikaadiga puidust. Vari ise on tehtud ilmastikule vastupidavast polüesterkangast paksusega 250 g/m². Elegantne naturaalset valget tooni vari on nurkadest tugevdatud. Varju saab osta ka tumehallina või pruunina.

Varju avatust saab reguleerida nöörist. Päikesevarju Reggio saab kasutada kas lauale kinnitatult või maapinnale asetatult. Parimaks raskuseks on graniidist varjujalg Mito.

Päikesevarju Reggio diameeter on 300 cm, mis on parajalt suur ka mitme inimese jaoks. Varju kogukõrgus on 280 cm ja kaal 7,1 kg. Vari vajab 40 kg raskust.

Mõõdud: 300 x 280 cm (läbimõõt x kõrgus)

Tule Tallinna kauplusesse järgi - TASUTA
ISKU transport 90€
Soovi korral toome tellimuse ka tuppa, teostame nii paigaldust kui pakendite äravedu. Küsi täpsemalt erinevate võimaluste ning hindade kohta meie müügiesindajatelt.


Enne tellimuse esitamist täpsusta toote saadavust ja tarneaega tellimustele. email: [email protected], tel. 6556 055