Fotod on illustratiivsed.

Tool Turin käetugedega

263,00

Hinnad e-poes võivad erineda hindadest tavakauplustes

Osaliselt laos, küsi saadavust!

Tootja: Brafab

Viimase 30 päeva madalaim hind: 108,80

KÜSI LISAINFOT

Ei leidnud sobivat toodet? Meie tootevalikus leidub suur hulk erinevaid kangaid, materjale jms. Täpsema info saamiseks küsige lisa.

Kirjeldus

Kirjeldus

Täispuidust aiamööbel on väärikas klassika läbi aastate! Käetugedega tool Turin on üks neid esemeid, mis teeb elu lihtsamaks!

Ajatu disainiga toolis on kohtunud väärt meistrite töö ja looduse ilu: tiigipuust kokkuklapitav tool on praktiline ja mugav istumispaik ka väiksemale rõdule ja terrassile. Vali kõrvale näiteks samasse sarja kuuluv täispuidust ümar laud, nende alla üks õuevaip ja oledki hubase istumisnurga loonud!

Naturaalsest tiigipuust tool Turin on nutikalt kokkuklapitav, võimaldades see vajadusel ruumi kokku hoides ära paigutada. Tooli puidust pind on töötlemata, kuid seda võib õlitada või peitsida, kui on soov tooni erksust pikemalt säilitada. Naturaalsed materjalid sinu kodus on head nii sinu tervisele kui ka loodusele meie ümber.

Nägus tool Turin sobib kokku nii sama sarja teiste toodetega kui ka mõne muu puidust mööbliga. Lisaks istub see hästi nii ümmarguse kohvilaua kui kandilise söögilaua ümber. Käetoed pakuvad aga mugavat olemist kõigile! Pikemateks suveõhtuteks võib juurde valida veel istumispadja ja pehme pleedi.

Tool Turin istumiskõrgus on 46 cm. Tutvu ka samasse sarja kuuluva käetugedeta tooliga, ümara laua ja pingiga.

Mõõdud: 55 x 61 x 87 cm (laius x sügavus x kõrgus)

Tule Tallinna kauplusesse järgi - TASUTA
ISKU transport 90€
Soovi korral toome tellimuse ka tuppa, teostame nii paigaldust kui pakendite äravedu. Küsi täpsemalt erinevate võimaluste ning hindade kohta meie müügiesindajatelt.


Enne tellimuse esitamist täpsusta toote saadavust ja tarneaega tellimustele. email: [email protected], tel. 6556 055