Väldi koolis viiruseid antimikroobse mööbliga

Läbiviidud uuringud on näidanud, et viirused ja muud mikroobid levivad saastunud pinnalt juba 2-4 tunniga üle terve ruumi teistele esemetele. Antimikroobsete omadustega mööbel aga vähenab oluliselt või isegi välistab nakkusohu levimist pindade kaudu ning seeläbi säästab tervist kõigis avalikes ruumides.

Isku poolt välja töötatud antimikroobsete omadustega sari Isku+ takistab bakterite levikut ja viitustesse nakatumist. Selle innovaatiline lahendus takistab bakterite levikut ja viirustesse nakatumist igasugustel pindadel: kõval mööblil, kangastel ja teistel kattematerjalidel. Isku+ seeria toodetel kasutatav hõbeda ja vase tehnoloogia takistab aktiivselt mikroobide kasvu, levikut ja nendesse viirustesse nakatumist, luues püsiva pinna, millel mikroobid ellu ei jää.

Teatavasti on just talv ja kevad erinevate külmetushaiguste levimise aeg. Kõige ohtlikumad paigad viiruste levikuks on aga rahvarohked ruumid, näiteks õppeklassid ja koolid-lasteaiad tervikuna kus kõrgenenud haigestumise perioodil võib isegi 1/3 pindadest olla viiruste, mikroobide, hallituste jms kaetud. Avalikes kohtades levib viirus tavalistel pindadel väga kiiresti ja lihtsalt. Kõrgenenud ohuallikateks võivad olla nii lift, käepidemed, lauad-toolid kui ka muu mööbel.

Looduslikud meetmed viirustega võitlemisel

Esmatähtis on loomulikult korralik hügieen nii käte pesemisel kui aevastuste ja köhatuste katmine. Siiski puutuvad päeva jooksul klassides õpilased ja õpetajad kokku pindadega, millelt levivad mikroobid edasi. Antimikroobne koolimööbel toimib aga tänu vase ja hõbeda tehnoloogiale „isepuhastuvalt“ ning peatab aktiivselt viiruste levikut ja paljunemist. Sel on ka looduslik võime teatud aja jooksul mikroobid kahjutuks teha. Kusjuures antimikroobne mööbel näeb välimuse poolest välja tavapärase koolimööbli moodi ning on ka kasutades täpselt sama mugav. Lihtsalt pindade töötluses on kasutatud innovaatilist antimikroobset tehnoloogiat.

Kuni 20% vähem haigestunuid

Kas antimikroobne koolimööbel võib tõsta õppetöö produktiivsust? Jah! Vastavalt läbiviidud uuringutele, vähendab antimikroobne mööbel viiruste ja haigustekitajate levikut kuni 20%. Tänu vähem haigestunutele tõuseb ka üldine õppimise produktiivsus ja paraneb õpilaste tervislik heaolu. Seetõttu on antimikroobne mööbel investeering nii õpilaste kui õpetajate tervisesse, mis peegeldub ka õppetulemustes.

Antimikroobne koolimööbel on Mõistliku Hinnaga

Ekslikult võib eeldada, et antimikroobne koolimööbel võib olla tavalisest koolimööblist mitmeid kordi kallim. Tegelikkuses on hinnad aga soodsamad, kui julgeks arvata: Isku mööbli antimikroobse kvaliteediga pinnad on kõigest 15-20% kõrgema hinnaga. Vähem haigestunuid ja kõrgem produktiivsus tasub end aga lühikese ajaga ära.

Isku pakub innovatsioonilist koolimööbli lahendusi, mis pakuvad laudu-toole ümber kohandades võimalust töötada nii gruppides kui individuaalselt. Kogu funktsionaalse koolimööbli saabki valida spetsiaalse hõbeda ja vase tehnoloogilise pinnaga, säästmaks kooli personali ja õpilaste tervist.

Kvaliteetne koolimööbel, pikk kasutusiga, personaalsus, lihtne hooldada

Antimikroobne omadus ei muutu ajas, mis tähendab, et sellist mööblit kasutades ja puhastades selle väärtus ei lange, sest hooldudes pole tarvis kemikaale. Kõik see kokku tähendab ka paremat hügieeni, vähendatud saastumist ja pikemat materjali eluiga.

Isku koolimööbel on kvaliteetne ning personaalselt kohandatav, tänu millele sobib see kasutamiseks ka suure kasutatavusega klassiruumides nii individuaalseks kui grupi õppetööks. Isku+ sari on lihtsasti hooldatav mööbel, mida on võimalik kerge vaevaga puhastada, on lihtne kasutada ja kasutajasõbralik. Isku mööbel on tuntud oma stiilse disaini, ergonoomilisuse ja kasutajamugavuse poolest.

Antimikroobne Isku+ seeria mööbli lahendused tõstavad keskkonna turvalisust ja puhtust, olles seejuures mugav ja praktiline. Tänu Isku laiale toodete ja materjalide valikule, leiab sobiva lahenduse igasse õppeklassi ja avalikku ruumi.

Koolimööbel keset võitlust viirustega

Kogu Isku kooli ja avaliku ruumi mööbel on võimalik valmistada antimikroobsest materjalist. Isku+ mööbel sobib eriti just sellistesse ruumidesse, kus on palju kasutajaid ja külastajaid.

Üheskoos hea käte hügieeniga loob Isku antibakteriaalne mööbel hügieenilise keskkonna. Just suurtes avalikes ruumides ja koolides on õige hügieen ülimalt oluline. Valides antibakteriaalse koolimööbli, investeerid nii tervisesse ja seeläbi keskkonda tervikuna. Antimikroobne mööbel kannab endas tugevat sõnumit hoolimisest: oma kaastöötajatest, õpilastest ja iseendast.

Lisainfot uuringute ja uuringutulemuste kohta leiab siit ja siit.

Küsi rohkem infot Isku antimikroobse mööbli asjatundjatelt.

Riina Erkmaa

Büroo- ja koolimööbli osakonna juhataja
Tel. +372 55 642 853
[email protected]

Egon Hiob

Büroo- ja koolimööbli müügijuht
Tel. +372 53 611 003
[email protected]