Fotod on illustratiivsed.

Lamamistool Leone/Aspen

412,00

Hinnad e-poes võivad erineda hindadest tavakauplustes

Osaliselt laos, küsi saadavust!

Tootja: Brafab

KÜSI LISAINFOT

Ei leidnud sobivat toodet? Meie tootevalikus leidub suur hulk erinevaid kangaid, materjale jms. Täpsema info saamiseks küsige lisa.

Kirjeldus

Kirjeldus

Lamamistool Leone on täiuslikeks suvehetkedeks loodud!

Loo oma koju lõõgastav puhkenurk, kus lugeda, päevitada ning pere ja sõpradega sumedat suveõhtut veeta. Leone reguleeritava seljatoega lamamistoolid loovad selleks mõnusa keskkonna. Sina lisa vaid padjad, mõned kerged snäkid ja hea muusika. Kui soovid, saad lõõgastusnurka täiendada teiste Leone seeria suvetoodetega ning luua täiusliku keskkonna suviseks nautlemiseks! Tutvu ka teiste samanimelise sarja toodetega, et luua harmooniline puhkeala.

 

Välimööbli seeria Leone on moodsa minimalistliku joonega. Erinevad mugavateks terrassi- ja õuehetkedeks mõeldud mööbliesemed on funktsionaalselt läbimõeldud, kvaliteetsed ja vastupidavad ning hooldusvabad.

Lamamistool Leone raam on valmistatud kergest ja vastupidavast alumiiniummaterjalist. Tooli istme ja seljatoe kate on väga vastupidav hooldusvaba tekstiilkangas. Mööbli alumiiniumraam on matt must, tekstiilist osad tumehallid. Rattad muudavad mugavaks tooli ümberpaigutamise. Mõnusaks olemiseks vali juurde ka hall istmepehmendus.

Lamamiskõrgus 33 cm.

Mõõdud:  60 x 198 x 90 cm (laius x sügavus x kõrgus)

Värv

Must/hall, Valge/hall

Tule Tallinna kauplusesse järgi - TASUTA
ISKU transport 90€
Soovi korral toome tellimuse ka tuppa, teostame nii paigaldust kui pakendite äravedu. Küsi täpsemalt erinevate võimaluste ning hindade kohta meie müügiesindajatelt.


Enne tellimuse esitamist täpsusta toote saadavust ja tarneaega tellimustele. email: [email protected], tel. 6556 055