Fotod on illustratiivsed.

Töötool 3016

Hinnad e-poes võivad erineda hindadest tavakauplustes

Tellimisel, tarneaeg 5-7 nädalat

Tootja: Isku

KÜSI LISAINFOT

Ei leidnud sobivat toodet? Meie tootevalikus leidub suur hulk erinevaid kangaid, materjale jms. Täpsema info saamiseks küsige lisa.

Kirjeldus

Kirjeldus

Töötooli valimine on kodukontori sisustamisel üks olulisemaid tegevusi. Tegemist ei ole ju lihtsalt mingi tooliga, kus pisut aega istume – ka kodukontoris veedame töötoolil siiski suure osa päevast! Selleks, et su keha ütleks sulle tööpäeva lõppedes „Aitäh!“, tasub kindlasti töötooli hoolikalt valida ning sellesse investeerida.

Töötool 3016 kombineerib endas kompaktse suuruse ning lihtsuse, olles samal ajal täpselt sinu vajaduste järgi kohandatav. See omadus on töötoolide juures äärmiselt oluline: reguleeritavad seljatoe ning tooli kõrgus tagavad õige kehahoiaku ning ennetavad lihaspingete tekkimist.

Kvaliteetse töötooli istmekangas ning seljatugi on kaitstud plastikust servaga, et vältida kahjustusi kitsastes oludes, mil tool võib põrgata vastu erinevaid pindu. Samuti on kangast toolikate hõlpsasti puhastatav, mis teeb tooli kasutamise eriti mugavaks ning lihtsaks.

Töötool 3016 on ideaalne valik sinu kodukontorisse, kui eelistad lihtsat, ent funktsionaalset kontoritooli. Tool 3016 on võimalus valida ka kõrgendatud jalarõngaga, millel on mugav jalgu toetada, samal ajal ise kõrgemal istudes. Saadaval on ka erinevaid värvitoone! Küsi julgelt lisainfot ning teeme sulle parima pakkumise!

Mõõdud:
Laius: 480 mm
Sügavus: 490-600 mm
Kõrgus: 690-980 mm
Istumiskõrgus: 390-530 mm
Istumissügavus: 380-480 mm

Tule Tallinna kauplusesse järgi - TASUTA
ISKU transport 90€
Soovi korral toome tellimuse ka tuppa, teostame nii paigaldust kui pakendite äravedu. Küsi täpsemalt erinevate võimaluste ning hindade kohta meie müügiesindajatelt.


Enne tellimuse esitamist täpsusta toote saadavust ja tarneaega tellimustele. email: [email protected], tel. 6556 055