Fotod on illustratiivsed.

Nurgadiivan Nordic 4DIV

1 732,00

Hinnad e-poes võivad erineda hindadest tavakauplustes

Tellimisel, tarneaeg 6-10 nädalat

Tootja: Bellus

Viimase 30 päeva madalaim hind: 1 385,60

Laost otsas

KÜSI LISAINFOT

Ei leidnud sobivat toodet? Meie tootevalikus leidub suur hulk erinevaid kangaid, materjale jms. Täpsema info saamiseks küsige lisa.

Kirjeldus

Kirjeldus

Nordic 4DIV on kaasaegne ja nooruslik nurgadiivan

Miks valida enda koju just nurgadiivan? See on praktiline mööbliese, mis sobib paigutamiseks nii elutuppa, aga miks mitte ka kaminatuppa või lausa sauna eesruumi. Õdus nurgadiivan jätab kõikjal kauni ja kompaktse üldmulje, mahutades istuma arvestatava seltskonna sõpru ja tuttavaid.

Õigesti valitud diivan kestab pikki aastaid. See on mitmekülgne mööbliese, mis sobib kasutamiseks paljudesse ruumidesse, muutes need ilmekaks ja õdusaks. Diivan pakub mugavust, sellel on hea niisama istuda ja televiisorit vaadata, pikutada pärast väsitavat tööpäeva või koos kaaslasega meeleolukat õhtut nautida.

Mahukal diivanil on kõrged metalljalad, mis loovad kergema ja õhulisema ilme.

Nordic 4DIV nurgadiivanit iseloomustab stiilne välimus ning istumismugavus. Põhjamaise stiiliga diivani hind on alates 3. klassi tekstiilist kattematerjalile. Toote lõplik hind sõltub kattematerjali valikust. Samast tooteseeriast leiad ka väiksema nurgadiivani 3DIV.

Diivani istumiskõrguseks on 43 cm. Võimalus on istmepadjad valida ka suletäidisega! Küsi lisa!

Nordic 4DIV nurgadiivani mõõdud on 320/155 x 97 x 82 cm (laius x sügavus x kõrgus)

Tule Tallinna kauplusesse järgi - TASUTA
ISKU transport 90€
Soovi korral toome tellimuse ka tuppa, teostame nii paigaldust kui pakendite äravedu. Küsi täpsemalt erinevate võimaluste ning hindade kohta meie müügiesindajatelt.


Enne tellimuse esitamist täpsusta toote saadavust ja tarneaega tellimustele. email: [email protected], tel. 6556 055