Fotod on illustratiivsed.

Tugitool Shine nahast

1 928,00
1 638,80

Hinnad e-poes võivad erineda hindadest tavakauplustes

Tellimisel, tarneaeg 6-10 nädalat

Tootja: KEBE

KÜSI LISAINFOT

Ei leidnud sobivat toodet? Meie tootevalikus leidub suur hulk erinevaid kangaid, materjale jms. Täpsema info saamiseks küsige lisa.

Kirjeldus

Kirjeldus

Kauni disainiga tugitool Shine lisab elutuppa elegantset sära!

Kvaliteetsel raamil istumispaik kindlustab aastatepikkuse mugavuse tänu ergonoomilisele seljatoele, mis aitab kehal lõõgastuda. Kaldemehhanismiga tugitooli saab mõnusalt oma soovi järgi kallutada – tõsta jalad ülesse ja vaata filmi oma uuel toolil! Seljatoe kaldenurk muutub koos istumisalusega.

Tugitooli Shine peatugi on seljatoe osaks – külgedel esiletoodud ääred annavad üldvälimusele stiilse nüansi. Mustal metallraamil tugitoolil on neljaharuline musta tooni jalg.

Taani mööblibränd KEBE on hinnatud oma kõrge kvaliteedi ja pretensioonitu mugavuse poolest. Ülimalt vastupidavaks ja mugavaks teeb tooli spetsiaalne nn “külm töödeldud poroloon”, mis aitab toolil oma kuju ja pehmuse säilitada. Istmepehmenduses on pisikesed õhutaskud ehk tihedas struktuuris peituvad ülimalt väikesed õhumullid, mis tagavad täpselt õige pehmuse. Tooli katted on käsitsi peale õmmeldud – tulemuseks ainulaadselt elegantne istumispaik, mis ei vaju ära ka pärast aastatepikkust kasutamist.

Toolile kehtib 10-aastane garantii nii pehmenduse, siseraami kui vedrude osas. Tool Shine on kaetud kvaliteetse nahaga Club Royal.

Istumissügavus on 52 cm ning istumiskõrgus 43 cm.

Mõõdud: 70 x 81.5 x 105 cm (laius x sügavus x kõrgus)

Kangas

Club Royal 73055 light brown, Club Royal 73069 taupe, Club Royal 73078 dark grey, Club Royal 73089 black, Nahk Club Royal 73001 white, Nahk Club Royal 73045 brown

Tule Tallinna kauplusesse järgi - TASUTA
ISKU transport 90€
Soovi korral toome tellimuse ka tuppa, teostame nii paigaldust kui pakendite äravedu. Küsi täpsemalt erinevate võimaluste ning hindade kohta meie müügiesindajatelt.


Enne tellimuse esitamist täpsusta toote saadavust ja tarneaega tellimustele. email: [email protected], tel. 6556 055