Hoolides tervisest

Hoolides tervisest

Materjalide tehnoloogia areng mängib olulist rolli hügieenilise keskkonna tagamisel siseruumides. Igapäevaselt puutume kokku erinevate saastunud pindadega. Mida puhtam on keskkond, seda väiksem on saastumise ja nakatumise oht. Koos korrapärase kätehügieeni ja regulaarsete pindade puhastamisega aitab antimikroobne ISKU+ mööbel luua veelgi hügieenilisema keskkonna.

 

ISKU+ on esimene antimikroobsete omadustega mööblisari maailmas, aidates kaasa puhtama keskkonna loomisele. Antimikroobsed materjalid aitavad vähendada nakatumisi haigustekitajatesse. Isku antimikroobse mööbli innovatsioon põhineb vasel, hõbedal ja muudel antimikroobsetel tehnoloogiatel, mida kasutatakse enamkasutatavatel kontaktpindadel.

Püsiv ja tõestatud antimikroobsed omadused

Püsiv antimikroobne toime aitab vältida mikroobide, nagu bakterid ja hallitus, kasvu kontaktpindadel. Antimikroobne ISKU+ mööblipinna tehnoloogia toimib aktiivselt 24/7, lõhkudes mikroobide DNA-d ja takistades haigustekitajate paljunemist. See hoiabki ära mikroobide paljunemise ning levimise pindadelt. Kogu ISKU tootevalikule on võimalik juurde valida antimikroobsete omadustega materjalid nii pehmele kui kõvale mööblile. Antimikroobse mööbli valimine on pikaajaline investeering enda, töötajate ja klientide tervisesse ja heaolusse.

Omadused

Paindlikkus. ISKU+  antimikroobsete omadustega pinnad on kohaldatavad kõikidele ISKU standardsetele toodetele.

 

Püsiv efektiivsus. Antimikroobne toime ei kao aja jooksul ning selle omadused püsivad kogu mööbli tehnilise eluea jooksul. Antimikroobsed omadused lisatakse pindadele juba mööbli tootmisprotsessi ajal, muutes selle kulumiskindlaks nii kasutamise kui ka puhastamise suhtes*

 

Uuringutepõhine tõestus. Antimikroobseid tehnoloogiaid on testitud ISO 22196 põhjal. Efektiivsus puudutab teatud viirusi, laia spektrit bakteritest (sealhulgas antibiootikumiresistentsed tüved), hallitust, seeni, vetikaid, pärmseent. ISKU+ antimikroobsed tehnoloogiad vähendavad mikroobe kuni 99,99%.

 

Keskkonnasõbralik ja ohutu. ISKU+ on testitud ning tunnistatud ohutuks ja keskkonnasõbralikuks.

*tööstuslike kemikaalide äärmuslik hõõrumine või kasutamine, mis pole mõeldud tavapäraseks puhastamiseks, nt. Atsetoon, võib mõjutada antimikroobsete kangaste antimikroobseid omadusi.

 

Hügieeniline keskkond

Hügieeniliste ja mugavate lahendustega aitame kaasa oma klientide turvalisusele ja heaolu tagamisele. Uuringud on näidatud, et antimikroobsete kontaktpindade kasutamine vähendab nakatumiste arvu ning seeläbi vähendab taastumisaegu, töölt puudumist ja haiguspäevi. Kuigi antimikroobse mööbli kontseptsioon on pärit haiglatest, siis kliinilised uuringud on näidanud nende mõju ka väljaspool haiglakeskkondi. Lisaks haiglatele lisavad ISKU+ tooted olulist kasu just töökeskkondades, koolides ja muudes avalikes ruumides.

Antimikroobsete omadustega kontaktpinnad on täiendavaks lahenduseks traditsioonilisele viirusetõrjele nagu mööblipindade puhastamine ja käte hügieen. Kõik need on äärmiselt tõhusad viisid infektsioonide vähendamisel ning koos moodustavad veelgi võimsama kombinatsiooni infektsioonide vastu võitlemisel.

HygTech Liit

ISKU on HygTech Alliance’i asutajaliige, kuhu kuuluvad kuus Soome ettevõtet, mis keskenduvad antimikroobsete kontaktpindade tootmisele. Need ettevõtted viivad koos läbi teadusuuringuid ja tootearendust, et pakkuda infektsioonide vastu võitlemiseks terviklikke lahendusi.

Küsi lisainfot

    Soovin maksta Modena osamaksega