MyFlow – uus Isku tootesari toob töökeskkonda energia ja ühtse välimuse

Septembris lansseeritud sari MyFlow koosneb laiast valikust töökeskkonda mõeldud toodetest, muutes ruumi ühtselt ja harmooniliseks tervikuks. Tegu on Isku ajaloos senini kõige suurema tootesarjaga.

Tulenevalt igapäeva elu muutustest ja arengust, vajab innovatsiooni ka meid ümbritsev mööbel, mis soodustaks töö tegemist. Töökeskkondadelt oodatakse üha enam lisaks mitmekülgusele ka privaatsust ja turvalisust. Just Isku klientide polt tulnud soovist on kogu sari saadaval ka antimikroobsena, takistades viiruste paljunemist ja levikult mööblipindadelt. Disainer Vertti Kivi ütleb: „Tegin Iskule lubaduse luua tootesari, mis toob ühtse ilme igasse ruumi. Nimi „MyFlow“ loob positiivse energia, kõneledes uuest ja rõõmsast keskkonnast.“


Laiaulatuslik MyFlow sari koosneb kümnetest erinevatest toodetes, mis võimaldavad sadu variatsioone. Tootepere võimaldab sisustada mitmesuguseid keskkondi, võttes arvesse igaühe individuaalseid vajadusi ning luues uusi võimalusi ühtseks harmooniliseks töökeskkonnaks.

„Töökeskkondade, eriti just koosolekuruumide, olulisus ning nõudmised mööblile on kasvanud. Kaugtöö vorm on saamas üha igapäevasemaks nähtuseks ning paljud ettevõtted võimaldavad tööd teha ka kodus. MyFlow sarja tooted muudavad töökeskkonna hubasemaks ning on tänu sellele sobilikud ka just kodusesse keskkonda,“ räägib Isku disaini juht Antti Olin.


MyFlow disain on inspireeritud kivi ümarast vormist. Tootesari loob hea energia ning rõõmsa töökeskkonna.