Fotod on illustratiivsed.

Töötool Still

Hinnad e-poes võivad erineda hindadest tavakauplustes

Tellimisel, tarneaeg 5-7 nädalat

Tootja:

KÜSI LISAINFOT

Ei leidnud sobivat toodet? Meie tootevalikus leidub suur hulk erinevaid kangaid, materjale jms. Täpsema info saamiseks küsige lisa.

Kirjeldus

Kirjeldus

Töökeskkond ja kontoriseadmed mängivad olulist rolli nii töötulemuste kui ka üldise heaolu osas. Üks võtmelemente selles kontekstis on töötool, mis võib oluliselt mõjutada sinu tööpäeva tõhusust ja mugavust.

Töötooli valik peaks olema läbimõeldud protsess, kuna see mõjutab otseselt sinu töötegemise kvaliteeti ja kasutajakogemust. Üks suurepärane valik on töötool Still, eriti kui hindad nii kvaliteeti kui ka kasutajasõbralikkust.

Still töötooli disain ühendab endas nii klassikalise elegantsi kui ka kaasaegse funktsionaalsuse. Selle pehme polsterdus ja õhuke, kuid kõrge seljatugi tagavad optimaalse mugavuse ja toestatuse, võimaldades sul keskenduda tööle ilma ebamugavusteta. Lisaks sellele, et see tool on äärmiselt praktiline, on see ka visuaalselt atraktiivne, sobides hästi igasse kontori interjööri stiili.

Kvaliteetse töötool Stilli juures on olulised ka funktsionaalsed omadused. Tooli kõrgust ja istmeosa kaldenurka saab lihtsasti reguleerida, võimaldades sul leida just endale sobiva asendi ning vähendada kehalist väsimust. Tool on varustatud ratastega, mis teevad selle asukoha muutmise hõlpsaks. Kui vajad ekstra tuge pikemate töötundide ajal, saab sellele lisada peatoe.

Kokkuvõttes on töötool Still suurepärane valik, mis tagab nii kasutajasõbralikkuse kui ka kvaliteedi, võimaldades sul nautida produktiivset tööpäeva ja säilitada energiat ka vabal ajal koos pere ja sõpradega.

Vaata lähemalt töötooli kasutust tutvustavat videot:

 

Töötool Still tootekaart (ENG) on siin.

 

Tule Tallinna kauplusesse järgi - TASUTA
ISKU transport 90€
Soovi korral toome tellimuse ka tuppa, teostame nii paigaldust kui pakendite äravedu. Küsi täpsemalt erinevate võimaluste ning hindade kohta meie müügiesindajatelt.


Enne tellimuse esitamist täpsusta toote saadavust ja tarneaega tellimustele. email: [email protected], tel. 6556 055